Valentin Uritescu

He was best known for his roles in The Conjugal Bed and The Last Assault. 1 day agoValentin Uritescu a murit ieri 17 iunie la vârsta de 81 de ani după ce a luptat cu o boală grea.


Filme Romanești Ilarion Ciobanu Actors Film Celebrities

Actorul avea 81 de ani și suferea de mai mulți ani de o boală degenerativă Sindromul Extrapiramidal.

. 1 day agoValentin Uritescu în vârstă de 81 de ani a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă între 17 si 18 iunie. He is best known for his parts in The Conjugal Bed 1993 film The Last Assault. Aseară îndrăgitul actor Valentin Uritescu a încetat din viață.

Valentin Uritescu Romanian pronunciation. 4 iunie 1941 Vinerea Alba România este un actor român de televiziune film și teatru. Încă de la vârsta de 33 de ani Valentin Uritescu se luptă cu o boală necruțătoare maladia Parkinson.

1 day agoDoliu în lumea teatrului și filmului românesc. Puțini sunt însă cei care știu povestea de dragoste dintre regretatul actor și soția lui care au fost căsătoriți timp de 60 de ani. See full bio Born.

A plecat spre stele şi dragul nostru maestru şi coleg Nea Vali Uritescu. Valentin Uritescu Actor Add or change photo on IMDbPro Valentin Uritescu was born on June 4 1941 in Vinerea Romania. A plecat spre stele şi dragul nostru maestru şi.

Filotti din Brăila 1963-1968. 1 day agoA murit Valentin Uritescu. He is an actor known for Zloty pociag 1986 Cei care platesc cu viata 1989 and Ochi de urs 1983.

1 References change change source. 1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit sâmbătă 18 iunie la vârsta de 81 de ani după o luptă grea cu o boală generativă. A murit Valentin Uritescu.

Ce este Sindromul Extrapiramidal boala de care suferea încă de la 33 de ani Publicat pe 19 iunie 2022 1 8 - Vezi Galeria Foto in interiorul articolului Articolul Anterior V alentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani. În urma lui au rămas soția sa Valerie Uritescu și fiul său Bogdan Uritescu actor la rândul său. 19 hours agoValentin Uritescu a murit.

1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani după o lungă luptă cu o boală degenerativă a scris pe Facebook actorul Valentin Teodosiu citat de Newsro. Actorul Valentin Uritescu în vârstă de 80 de ani a fost internat în cursul zilei de azi la un spital particular din Capitală. Born 4 June 1941 in Vinerea Alba is a Romanian film television and theatre actor.

Absolvent al Promoţiei. Valentin Uritescu Romanian pronunciation. 1 day agoNăscut pe 10 octombrie 1967 în Brăila Bogdan Uritescu este actor de film voce și teatru precum și prezentator de emisiuni de televiziune român.

Marele actor Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani. El suferea de o boală neurodegenerativă severă și fusese internat. În ultima perioadă actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și fusese internat în stare gravă de curând.

Este doliu în lumea teatrului și a filmului românesc. Caragiale din Bucureşti 1963 după care a fost angajat la Teatrul M. Valentin Uritescu has retired from the scene due to the health problems he has been facing for years.

1 day agoSuferința care l-a măcinat pe marele actor. Valentin Uritescu povestea într-un interviu pe care l-a acordat pentru larevistaro care a fost motivul pentru care a căutat fericirea în alte braţe deşi o iubea pe soţia sa. Şi-a început cariera de actor la Teatrul Maria Filotti din Brăila unde joacă de la absolvire până în 1968.

1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit 18062022 1340 Valentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani. Fiul lui Valentin Uritescu a studiat la Academia de teatru și film București. Pe data de 4 iunie Valentin Uritescu împlinise 81 de ani.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace a spus Teodosiu. Potrivit Antena 3 actorul suferea de o boală gravă și se afla internat într-un centru specializat unde urma tratament. El a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti în 1963 la clasa profesorului Constantin Moruzan.

Sergentul Șaptefrați avea 81 de ani fără două săptămâni din care 48 s-a luptat cu o boală degenerativă cumplită. Valentin Uritescu a murit astăzi după ani grei de suferință. 1 day agoA murit Valentin Uritescu.

Valentin Uritescu s-a stins din viață în seara zilei de vineri 17 iunie la vârsta de 81 de ani. Uritescu died on 17 June 2022 in Bucharest Romania from problems caused by Parkinsons disease aged 81. Este cunoscut pentru aparițiile sale în filme precum Harababura Bunraku Amen Leapin Leprechauns.

June 4 1941 in Vinerea Romania Known For Zloty pociag Panait 1986. 1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani Valeria i-a iertat greşelile şi i-a fost alături la bine şi la greu. Citește și Actorul Valentin Uritescu a murit la 81 de ani după o lungă luptă cu o boală degenerativă România a mai pierdut încă un actor consacrat.

1 day agoA murit Valentin Uritescu. On Wednesday May 11 the actor arrived at the hospital where doctors decided to hospitalize him and make several more investigations. The famous actor arrived at the hospital because of the problems he accuses with the tension.

Valentin Uritescu un mare actor român. Această problemă i-ar fi afectat serios organismul fiind. Marele actor s-a stins la vârsta de 81 de ani - Facebook Transilvania văzută prin ochii unui olandez care s-a mutat de 10 ani aici.

Vestea a fost dată de actorul Valentin Teodosiu pe o rețea de socializare. 4 June 1941 17 June 2022 was a Romanian actor. În urma actorului a rămas Valerie Uritescu soția lui și fiul său Bogdan Uritescu.

1 day agoValentin Uritescu biografie Născut la 4 iunie 1941 în comuna Vinerea judeţul Alba a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I. Pe 4 iunie maestrul împlinise vârsta de 81 de ani. Actorul Valentin Uritescu s-a născut la 4 iunie 1941 in Vinerea județul Alba.

Valentin Uritescu s-a născut în plin război mondial pe 6 iunie 1941 în satul Vinerea de Sus atunci acum. Îndrăgitul actor Valentin Uritescu a încetat din viață vineri seara. Biografia actorului român Valentin Uritescu s-a născut pe 4 iunie 1941 în județul Alba.

Cunoscutul actor român a murit la capătul unei lungi suferințe într-un centru de specialitate unde fusese internat pe 11 mai. De mai mulți ani actorul de retrăsese din lumina reflectoarelor și urma un tratament complex pentru boala de care suferea.


Filme Romanești Valentin Teodosiu Actors Film Cinema


Pin On Latimp Eu


Pin Em Gente Interessante


Pin On Latimp


Filme Romanești șerban Ionescu Actors Film Celebrities


Filme Romanești Valentin Uritescu Actori Portrete Film


Rosario Dawson Rosario Dawson Beauty Rosario Dawson Sin City


Pin On Actori Romani


Filme Romanești Lamia Beligan Lamia Film Cinema


Florin Piersic Radu Draganescu Freddie S Father Tata Old Photography Actors Florin


Pin Em Latimp Eu


Pin Em Gente Interessante


Pin On Cultură


Pin On Interviuri


Pin On Interviuri


Filme Romanești Ion Besoiu Actors In This Moment Film


Pin On Unica


Pin Su Leyendas Inmortales


Pin Em Gente Interessante

You have just read the article entitled Valentin Uritescu. You can also bookmark this page with the URL : https://lukasiugilmore.blogspot.com/2022/06/valentin-uritescu.html

0 Response to "Valentin Uritescu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel